27 Ağustos 2019 Salı

Güngören ve Merter'deki İngilizce Kursları

Hobi olarak tiyatro sanatçılığı da yaptığım için öğrencilerimin edebi olarak ve tiyatral anlamda da gelişimlerine katkı sağlıyorum. Meslek olarak bir matematik öğreteni ile birlikte çalışma gerçekleştirmek istiyoruz. Konum olarak yakın bir öğretmenle çalışma gerçekleştirmek istiyoruz. Merter İngilizce özel ders almak için buradan bizi ziyaret edin.
Hafta da 2 3 saat olarak ders aldırmayı planlıyoruz. Haftasonları cumartesi 1 ders piyasa 1 ders olacak biçimde LGS ye dek düzenli aralıklarla ders alabilmek istiyoruz. Üyelerin kendi beyanları ve kabulleri ile birlikte kendilerini öğretmen olarak tanımlaması kendi yükümlülükleri altındadır. Üyeler meşru olarak serbest meslek mensubu sayılır ve serbest meslek makbuzu düzenleyip kazanç defteri tutmakla mükelleftir.
Site olarak hizmet verenin hizmet alanlardan ödeme alınması için oluşturulan bir ödemesi sistemi yoktur. Okuduğunu ve duyduğunu anlamaya öte yandan yazma bölümünü önemserim. Dilerseniz ücretleri aylık olarak dilerseniz de günlük olarak ayarlayabilirsiniz. Derslerimiz çoğunluklu olarak kendinize özel algılarınıza göre şekillenir. Özel durumlar dışında birebir ders olarak verilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder