28 Ağustos 2019 Çarşamba

Halı Nasıl Seçilmelidir?

Halı Nasıl Seçilmelidir?

Yere bastığın zaman sadece halının yumuşaklığını hissetmeniz için halılara gerçekten meydana görkemli neticeler koymuş durumdayız. Bu nedenle salon halısı nasıl olmalı sorusunun cevabı oldukça önemlidir. Ödeme basitliği ve bedelsiz kargo üstünlükleri siz kıymetli müşterilerimiz için sağladığımız avantajdan sadece birkaçıdır. Size kalan sadece güvenle siparişinizi meydana getirmek ve keyifle kargonuzu beklemektir. İçerinin görünme konusunda ise sadece tül kullanılmış camlar çağdaş spor ve ferah bir salon etkisini verir.

Odanın Şekli

Farklı halı şekillerinin ve dokularının odanın manzara ve hissiyatını değiştireceğini hesaba katın. Halının bir odanın içinde en son derece ahenk sağlaması gereken diğer dekorasyon malzemeleri ise perdelerdir. Farklı desenli halıların odanın havasına değişik etkileri olacağını unutmamalısınız.

Halıların Teslimi

Antika sayılan halılar zaman içerisinde ulaşabilirliği azaldığı için daha da kıymetlenirler. Patchwork halı modelleri içerisinde ise çiçekli veyahut geometrik desenli parçalarla tek renkli parçaların bir araya getirildiği tasarımlar alaka görüyor. Size bir daha sonraki işgününüzü (ürünlerinizin teslim edileceği yere bağlı olarak 2 gün içinde) teslim edeceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder