15 Eylül 2019 Pazar

Özel Ders Almak İsteyenler Buraya!

Yerli hoca bulmanız ve ulaşmanız bakımından daha basit olabilir ve dilediğiniz dek mülakat yaparak içinize sinen bir hocayla başlamanız daha basit olabilir. Lokasyon bazlı çare yaklaşımımız özellikle iri şehirlerde derse gidilirken yaşanan ulaşım problemine çözüm olacak.

Ücret kıyaslaması yapar iken lütfen verim ve niteliği göz ardı etmeyelim. Detaylı bilgi için lütfen ingilizce öğretmenleri ile irtibata geçiniz. Sorularınız için lütfen ilani veren ile iletişime geçiniz.

Web sitemizden özel ders isteyenler ücretler hususunda bilgi temin edebilirsiniz. İngilizce relative clauses gibi anlaşılması zor dersleri itina ederek ders anlatiyorum.

Sınavlara hazırlık sürecinde hazırlanan İngilizce ders içerikleri ve sorularla sınavda bir adım önde olun. Özel ders aldığınızda birçok ingilizce öğretmeni başarı garantisi vermektedir. Sitedeki kayıtlı özel ders verenler ögrencilerine özenle ders vermektedirler. Takip eden senelerde ve halen ara derslik ve mezun lise öğrenci gruplarına İngilizce takviye kursları verilmektedir. Ders verme konumundaysanız uzmanlığınız ve yetkinliğiniz tarafında tam ve doyurucu bilgilendirme yapmanız gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder